MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 05. 2015.

Šesnaesto druženje starijih osoba

Djed Ivo, baka Vukaa i baka MaraDjed Ivo, baka Vukaa i baka MaraU utorak, 5. V. 2015. godine, održano je šesnaesto druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira". Taj projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

"Oazinu" gerontodomaćicu Stelu, kad je stigla u redoviti obilazak, baka Vuka je iznenadila pitanjem: "Jesi li došla autom?" A kad je dobila potvrdan odgovor, zatražila je da je Stela odveze do bake Mare i djeda Ive na druženje. Takva druženja njima puno znače jer stanuju dosta daleko jedni od drugih, a teško im je hodati.

Taj susret bake su iskoristile i za uzimanje mjere jer jedna od njih ne zna plesti pa joj druga pomaže. Djed Ivo je bolestan, ali je u toku doručka našao vremena da popriča s bakama. Fotografiranje im je bilo vrlo bitno te se za tu priliku baka Mara otišla presvući u novu haljinu. Budući da je sada vrijeme sređivanje vrtova, druženje je završilo razmjenom rasade za cvijeće jer i jedna i druga baka, unatoč svojim godinama, vole ugodno okruženje i uživaju u šarenilu svojih malih vrtova.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok