MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 04. 2015.

Plesne radionice za mlade starije od 14 godina (III/2015)

Svladavanje plesnih korakaSvladavanje plesnih korakaU mjesecu ožujku 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra održano je, u organizaciji Mirovne grupe "Oaza", osam plesnih radionica za mlade starije od 14 godina. Radionice se održavaju petkom od 20 do 22 sata i subotom od 11 do 13 sati. Vodi ih plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka, zaposlena u "Oazi" kroz projekt "Budi i ti za NE nasilje".

U početku su se korisnici mijenjali: jedni su odustajali, a drugi se naknadno priključivali. No, to je potpuno normalno za početak takvih radionica, ali sada su se učesnici ustalili i čini se da su zadovoljni onim što se radi i uči.

Radionice započinju dužim zagrijavanjem i rastezanjem kako bi se učesnici prvo dobro zagrijali i pripremili za ples. Plesni koraci se usavršavaju ponavljanjem i po više desetaka puta da bi se dobro uvježbali određeni zahtjevni dijelovi. Uz napornu vježbu i veliki trud savladat će se i cijela koreografija, nakon čega će možda uslijediti i nastup, na kojem ćemo imati prilike vidjeti koliko su učesnici napredovali te kako su se od amatera pretvorili u – prave plesače.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok