MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 06. 2015.

Druženje "Oazinih" zaposlenika i članica UO

'Oazini' zaposlenici i članice Upravnog odbora'Oazini' zaposlenici i članice Upravnog odboraU ponedjeljak, 29. VI. 2015. godine, nakon sjednice Upravnog odbora, s početkom u 15 sati, u restoranu "Darócz" u Vardarcu održano je druženje "Oazinih" zaposlenika i članica Upravnog odbora, na kome su bili: Robert Dvornić, Sanela Stanojević, Stela Fabijan, Sofija Petrović, Ana Jeličić, Vesna Nedić, Jasna Petrović (lijevo na slici), Antonija Papak, Dubravka Simendić, Jovan Nedić, Miroslava Kralj, Jelena Opačić-Matijević i Ljubica Buha (desno).

U ugodnoj atmosferi i u dobrom raspoloženje te uz fiš-paprikaš i mineralnu vodu, bilo je riječi o "Oazinim" aktivnostima koje se trenutno provode i o onima koje se planiraju, a posebno o plesnim radionicama koje su postale popularne među mladima u Belom Manastiru. Te radionice provode se u sklopu projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo, znanosti obrazovanja i sporta, pa je ovo druženje bilo i svojevrsna evaluacija toga projekta.

"Oazini" zaposleni rade po smjenama i na terenu pa su rijetke prilike da se svi nađu na jednom mjestu te da u opuštajućoj atmosferi popričaju i o svojim osobnim stvarima. Zato je druženje u Vardarcu bilo prilika i za takve razgovore.

Pročitano 1198 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok