MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 04. 2015.

Izrada narukvica prijateljstva

'Brdo' veselih narukvica'Brdo' veselih narukvica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 18. IV. 2015. godine, od 14 do 16 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani održana je radionica izrade narukvica prijateljstva. Radionicu su vodile, na poziv udruge "Skok-klub – ŠRP", "Oazina" aktivistica Ana i volonterke Dragana, Mira, Sanja i Savica. Narukvice izrađene na toj radionici bit će podijeljene sudionicima manifestacije pod imenom "Okret za pokret", koja će se održati sljedeće subote.

Zanimljivoj radionici prisustvovali su članovi udruge "Skok-klub – ŠRP", kao i roditelji "Baranjskih leptirića", koji su za kratko vrijeme s iskusnim "Oazinim" instruktoricama od šarenih vrpci i perli načinili "brdo" veselih narukvica. One će ukrašavati zapešća sudionika spomenute manifestacije i ujedno im biti podsjetnik na taj lijepi događaj. Dođite i Vi te budite dio tog humanitarnog događanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok