MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 04. 2015.

Sajam u Etnoselu Hotela Patria

'Oazin' štand: Stela i Ana'Oazin' štand: Stela i Ana

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Beli Manastir je bio domaćin Prvog Hrvatskog ruralnog parlamenta, koji je održan u Hotelu Patria (16-18. IV. 2015). U tri dana trajanja Parlamenta, čija je glavna tema bila "Kako zadržati mlade u ruralnom prostoru?", organizirana su razna događanja pa tako prvog dana i sajam u Etnoselu Hotela Patria, na kome su izlagali brojni LAG-ovi, baranjski OPG-ovi, kao i udruge, među kojima je bila i "Oaza" sa svojim članicama Stelom i Anom.

Na brojnim štandovima izlagalo se puno toga: od promomaterijala i suvenira do vina i raznih drugih baranjskih delicija. "Oazin" štand je, kao i uvijek, bio inovativan, oku ugodan, a ovoga puta i nepcu privlačan jer su se na njemu našli Vesnini specijaliteti u vidu proje, zamotanica i pite od sira.

Dobrom ugođaju i raspoloženju doprinijeli su i kotlići u kojima su se kuhali fiš i grah te dobra kapljica i još bolja glazba.

Pročitano 1734 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok