MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 01. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XII/2014)

Kreativke Ana, Ljubica i JelisavkaKreativke Ana, Ljubica i Jelisavka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U posljednjem mjesecu 2014. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene utorkom. Održavane su, kao i obično, u zajedničkom prostoru Društvenog centra od 18-20 sati, a vodila ih je Ana Jeličić. Održana je i četvrta, ali – kao što smo vas već izvijestili – u Hotelu Patria. Bilo je to završno druženje za 2014. godinu s našim vrijednim korisnicama.

Inače, korisnice su i proteklog mjeseca bile kreativno raspoložene i inspirirane blagdanskim ukrasima, koji su se potom našli na štandovima adventskih sajmova (vidjeti ovdje i ovdje), kao i na humanitarnoj akciji koja je organizirana za prikupljanje sredstva za naše građane u potrebi. Da bi štandovi privukli što više kupaca, korisnice su se trudile izraditi jedinstvene ukrase: snježne kuglice, zvončiće, blagdanske svijećnjake i svijeće, kamene cvjetove i još puno raznih maštovitih stvari.

Kako je to bio i mjesec u kome se šalju prigodne čestitke s dobrim željama, i one su bile tema jedne radionice, a završile su u paketićima za naše starije i nemoćne osobe. A za vas koji nas pratite na "Oazinoj" web-stranici ili Facebooku, nemamo paketić, već samo čestitku: želimo vam zdravlja, sreće i uspjeha u novoj godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok