MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 12. 2014.

Priče iz "Oazinog" internet-kluba

Dječja odjeća i obućaDječja odjeća i obućaU "Oazin" internet-klub, pored odraslih osoba koje nemaju kompjuter, često dolaze i đaci, osobito popodne ili predvečer, ali i u školskim pauzama u toku dana, posebno kad je hladno vrijeme. Među njima je i jedan dječak – osnovac, koji ide u treći-četvrti razred. Strogo vodi računa koliko ostaje i koliko je platio. Jednom je pitao dežurnu tetu Dubravku ima li u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće nešto za njegovu malu sestru. Ona mu je savjetovala da pozove svoju majku neka dođe pogledati trenutno raspoloživu dječju garderobu i obuću.

Kad je došao sljedeći put, izjavio je da je majka rekla da se njemu preda roba jer je zauzeta mnogobrojnim kućnim poslovima. Zajedno s dežurnom tetom pažljivo je birao ono što odgovara njegovoj jednogodišnjoj sestri: "Baš su slatke te male stvari za djecu, jelte?" Zanimljivo je kako u porodicama s više djece različitog uzrasta stariji zaista brinu o malima.

Sve predmete koje je teta predložila procijenio je kritički "odokativno" i vratio one koji bi bili preveliki. Paket s robom odnio je kući, napisao zadaću i – eto ga opet u "Oazi": "Mama je rekla da sam baš dobro odabrao!" – izjavio je zadovoljno i malo se zabavio na – kompjuteru.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok