MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 10. 2014.

Okrugli stol "Cjeloživotno učenje kroz mobilnost"

Okrugli stol u Elektrotehničkoj i prometnoj školi OsijekOkrugli stol u Elektrotehničkoj i prometnoj školi OsijekU srijedu, 29. X. 2014. godine, s početkom u 11 sati, u knjižnici Elektrotehničke i prometne škole u Osijeku održan je okrugli stol na temu "Cjeloživotno učenje kroz mobilnost". Okrugli stol je održan u sklopu VII. Sajma poslova Osječko-baranjske županije, a na njemu su bili predstavnici organizacija civilnog društva, srednjih škola te drugih obrazovnih i ostalih institucija koje mogu prijavljivati projekte mobilnosti u okviru programa Erasmus. Uime "Oaze" na okruglom stolu bila je projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Želja organizatora bila je prenijeti pozitivna iskustva u provedbi projekata mobilnosti institucijama, učenicima i nezaposlenim osobama. Stjecanjem radnog iskustva i / ili prakse te novih i dodatnih stručnih znanja, vještina i kompetencija svi oni mogu postati konkurentniji na tržištu rada.

Uvodnu riječ dala je i moderatorica okruglog stola bila Jelena Balić, stručni savjetnik u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (HZZ – Područni ured Osijek). Predavačice na okruglom stolu bile su:

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok