MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 10. 2014.

Promocija knjige aforizama, epigrama i bockalica

Milenko Vasiljević - Čiko i Nikola ŽivkovićMilenko Vasiljević - Čiko i Nikola Živković(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 4. X. 2014. godine, u belomanastirskom SKC-u održana je promociju nove knjige osječkog pjesnika Milenka VasiljevićaČike "Aforizmi, epigrami i male bockalice". Promociju je organiziralo prije dva mjeseca osnovano belomanastirsko Srpsko udruženje žena (SUŽ) "Dukat" pod vodstvom predsjednice Radmile Ognjenović. Knjigu je, na stotinjak stranica i u tiražu od tristo primjeraka, izdala Tiskara Slog iz Belišća, a ilustrirali su je Jovan Živković, rodom iz Belog Manastira, koji sada živi u Kovilju kod Novog Sada, i autorova kćerka Zvjezdana Matoković.

Čikine aforizme, epigrame i bockalice pred zainteresiranom publikom promovirali su sam autor i Nikola Živković, penzionirani profesor Gimnazije Beli Manastir, koji je izborom radova, lekturom i korekturom i doprinio da knjiga dobije izgled i sadržaj koji ima. U muzičkom dijelu programa učestvovale su učenice Milana Medić na violini i Klementina Jovanović na harmonici. Nakon promocije priređen je mali prijem za okupljenu publiku, koju su činili ljubitelji pisane riječi, među kojima su bili i predsjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Jadranka Sabljak i zamjenik belomanastirskog gradonačelnika Predrag Stojanović.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok