MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 09. 2014.

Poziv na sajam "Jabuka, kraljica jeseni"

Baranjske jabukeBaranjske jabukeU sklopu manifestacije "Jesen u Baranji '14", koja se u Belom Manastiru održava od 20. do 27. IX. 2014. godine, Lokalna akcijska grupa Baranja, Turistička zajednica Baranje i Grad Beli Manastir organiziraju tematsku radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta te tematski sajam pod nazivom "Jabuka, kraljica jeseni".

Cilj događanja je promoviranje LAG-a Baranja i lokalnih proizvođača kroz poticanje svijesti djece i stanovništva LAG-ovog područja o značaju izvornih lokalnih proizvoda za razvoj ruralnih sredina.

Pozivamo vas da se odazovete na tematske dječje radionice, koje će se održati u petak, 26. IX. 2014. godine, s početkom u 10 sati, kao i na tematski sajam, koji će se održati u subotu, 27. IX. 2014. godine, s početkom u 10 na Trgu slobode u Belom Manastiru.

Sajam "Jabuka, kraljica jeseni" promotivnog je karaktera. Mogu se izlagati, promovirati i prodavati po prigodnim sajamskim cijenama jabuke i svi proizvodi od jabuka (sokovi, rakije, pekmezi, kolači i drugi proizvodi). Svoje sudjelovanje na sajmu potrebno je prijaviti u Ured LAG-a Baranja na e-mail lag.baranja@gmail.com ili na telefon (031) 333-813 najkasnije do 25. IX. 2014. godine kako bi se osigurali štandovi za izlagače.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok