MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 06. 2014.

Gradonačelnik Doboš čestitao "Oazi" na novom programu

Marko Bogatić, Vesna Nedić, Ivan Doboš i Predrag StojanovićMarko Bogatić, Vesna Nedić, Ivan Doboš i Predrag StojanovićProšlog petka, 20. VI. 2014. godine, u zagrebačkom Hotelu International, projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza Vesna Nedić potpisala je s Ministarstvom socijalne politike i mladih ugovor o financiranju trogodišnjeg programa pod nazivom "Pomoć ugroženim Belomanastircima" vrijedan 200.000 kuna na godišnjem nivou. Povodom toga belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, sa svojim zamjenicima Markom Bogatićem i Predragom Stojanovićem, primio je u utorak, 24. VI. 2014, u Gradskoj upravi projekt-koordinatoricu Nedić te joj čestitao na postignutom uspjehu, ali i na uloženom trudu i zalaganju da "Oaza" nastavi pružati socijalne usluge građanima Grada Belog Manastira.

Treba naglasiti da je Ministarstvo socijalne politike i mladih prihvatilo financiranje novog trogodišnjeg programa zahvaljujući "Oazinom" partneru Gradu Belom Manastiru, koji je u prethodne tri godine u svoj proračun ugrađivao iznos od 90.000 kuna za sufinanciranje besplatnih toplih obroka za 40 "Oazinih" korisnika.

Sredstva Ministarstva su smanjena, kao i prethodnih godina, pa je dobro što su "Oazi" odobrena još dva projekta za dostavu besplatnih toplih obroka: OTP banke u iznosu od 8.000 i HEP-a u iznosu od 10.000 kuna. Kroz novi trogodišnji program više se neće financirati socijalna usluga pomoć u kući, koju su pružale "Oazine" gerontodomaćice, nego će se ugroženim Belomanastircima pomagati u odjeći i obući. "Oazine" aktivistice skupljat će korištenu odjeću i obuću, prati je i prepravljati te distribuirati onim korisnicima svih uzrasta kojima je takva pomoć potrebna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok