MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 26. 05. 2014.

Učenicima šalice, a učiteljima i potvrde

Učenici drugog razreda primaju šaliceUčenici drugog razreda primaju šalice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 26. V. 2014. godine, učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Popovac i njihovi učitelji dobili su na poklon šalice s logom i imenom Mirovne grupe Oaza, grbom RH i nazivom "Oazinog" projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE". Šalice će ih podsjećati na radionice koje su proveli njihovi učitelji: Daniela Hmura (I. r.), Stevan Mirković (II. r.), Natalija Fehir (III. r.) i Ankica Ostojić (IV. r.).

Šalice su im donijeli voditeljica projekta Vesna Nedić i asistent na projektu Neno Radić. Na pitanje jesu li im se svidjele radionice, jednoglasno su potvrdili da jesu. I njihovi učitelji složili su se s time, uz dodatak da se učenicima sviđa sve što nije klasično učenje i odgovaranje. Uostalom, kroz interaktivan rad na radionicama poput "Oazinih" mnogo toga se nauči lakše i brže.

"Oazine" aktiviste u sve razrede uvele je ravnateljica škole Jadranka Sabljak. I ona je izrazila zadovoljstvo provedbom radionica i činjenicom da je OŠ Popovac sudjelovala u "Oazinom" projektu, koji je financiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Učiteljima su uručene i potvrde da su radili kao izvoditelji radionica u projektu "Tolerancija – DA, nasilje – NE".

Pročitano 1298 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok