MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 04. 2014.

Najava Dana tehničke kulture

Arhivski snimak: Dani tehničke kulture 2011.Arhivski snimak: Dani tehničke kulture 2011.Dani tehničke kulture u Belom Manastiru 2014. održat će se 25. i 26. travnja na središnjem gradskom trgu, gdje će se svojim programima i stvaralaštvom predstaviti udruge tehničke kulture (i učenici baranjskih osnovnih škola), a planiran je i zabavno-natjecateljski dio. Program počinje 25. travnja (petak) izložbom fotografija u 19.30 sati, te projekcijom filmova od 20 sati u prostorijama Zajednice tehničke kulture Grada Belog Manastira (Trg slobode 16a).

Službeno otvaranje manifestacije je u subotu (26. IV.), u 9 sati na Trgu slobode, a petnaestak minuta kasnije udruge će kroz izložbe pokazati svoja dostignuća i postignute uspjehe.

PozivnicaPozivnicaOd 9:30 moći će se vidjeti izložba mladih fotografa "To je ono što me zanima", nakon čega će se podijeliti nagrade najboljima modelarima, maketarima, inovatorima, robotičarima… Kao i svake godine, od 10 sati, organizirat će se i atraktivna mikrozmajada na Trgu. Posebno zanimljivo za djecu, roditelje i građane bit će natjecanje u sporoj vožnji bicikla od 10 sati.

Organizator manifestacije je Zajednica tehničke kulture Grada Belog Manastira, a generalni pokrovitelj je Grad Beli Manastir.

Pročitano 1191 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok