MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 03. 2014.

Dječje radionice "Tolerancija – DA, nasilje – NE" (II/2014)

Zapetljavanje s klupom špageZapetljavanje s klupom špageU drugom mjesecu 2014. godine održane su četiri dječje radionice iz projekta "Tolerancija – DA, nasilje - NE". Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, radionice se održavaju u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan. Radionice su imale sljedeće nazive: "Suradnja nas jača" (peta), "Kako da ti kažem" (šesta), "Lica osjećanja" (sedma) i "Kako se tko osjeća" (osma).

Cilj radionica bio je (5) poticanje suradnje među učenicima, razvoj mašte, poticanje odgovornosti na izvršavanje zadataka; (6) jačanje grupne povezanosti i međusobnog povjerenja i dublje upoznavanje, emocionalna stabilnost; (7) prepoznavanje i razlikovanje osjećanja, pozitivna i negativna osjećanja; (8) osvještavanje vlastitih osjećanja i preuzimanje odgovornosti za njih.

Radionice su bile primjerene uzrastu, a djeca su rado sudjelovala u raznim aktivnostima kroz koje se nastojalo ostvariti navedene ciljeve. Nosili su balone, imali igru smiješnog hoda, razmjenjivali svoje tajne, bacajući ih u jednu kutiju, te uživali u igrici "Klupko", u kojoj su se zapetljavali s klupkom špage…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok