MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 03. 2014.

Izložba starih bračnih fotografija

Radmila Ognjenović otvara izložbuRadmila Ognjenović otvara izložbu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. III. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u izložbenom prostoru belomanastirskog Centra za kulturu, pred brojnim posjetiocima, otvorena je izložba bračnih fotografija pod imenom "Da mi u starosti budeš ljubav iz mladosti … retromagija". Izložbu je priredila Srpska organizacija (SO) "Praktička žena", a otvorila ju je Radmila Ognjenović.

Izložene su brojne stare fotografije uglavnom (tada) mladih belomanastirskih bračnih parova. Za te fotografije danas se stvarno može reći da su – retromagija. Program otvaranja svojim nastupom (sviranjem i pjevanjem) obogatio je i Josip Farkaš. Počeo je evergrinom "Samo jednom se ljubi", a završio i posljednje posjetioce ispratio danas popularnom pjesmom "Fenomenalno".

Pročitano 1375 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok