MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 12. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Ukrasi s božićnim i novogodišnjim motivimaUkrasi s božićnim i novogodišnjim motivima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog utorka, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U mjesecu studenom 2013. godine održane su četiri takve radionice. Održavale su se uvijek u isto vrijeme (od 18 do 20 sati), a na njima je u prosjeku bilo 14 korisnica.

A one su s voditeljicom Anom, kao i uvijek u predblagdansko vrijeme, izrađivale svečane, svjetlucave poklončiće, uglavnom ukrase s božićnim i novogodišnjim motivima. Prema riječima voditeljice Ane, mašti nije bilo kraja, tako da su nastajali prekrasni radovi, koji su namijenjeni kupcima i posjetiocima tekućih adventskih sajmova.

Našlo se tu za svakoga ponešto, kako prema ukusu – tako i prema džepu, od malenih, prekrasno oslikanih svijećnjaka, svijeća i snježnih kuglica do nekih praktičnih stvarčica koje se mogu koristiti u svakom domaćinstvu. Korisnice su se vješto i s puno mašte služile bojama, kistovima, perlama i raznim drugim ukrasima, da bi na kraju zadovoljno izložile svojih ruku djela, kao što se može i vidjeti u našem fotoalbumu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok