MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 06. 2013.

Obiteljsko izletište Šećeransko jezero

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Obiteljsko izletište Šećeransko jezero - igralište za pseObiteljsko izletište Šećeransko jezero - igralište za pseKrajem drugog mjeseca 2013. godine, po zimi i blatu, završen je projekt "Obiteljsko izletište Šećeransko jezero", kojega je osmislila i dokumentaciju za prijavu na natječaj pripremila konzultantska tvrtka Subra Consulting d.o.o.

Nositelj i provoditelj bio je Grad Beli Manastir, a provedbu toga preko 150.000 kuna vrijednog projekta, u iznosu od 50%, sufinanciralo je Ministarstvo turizma. Projekt je rezultirao prvim obiteljskim izletištem u Baranji, koje ima dvije sjenice, četiri seta stolova i klupa s pripadajućim rupama za roštiljanje, dječje igralište i igralište za pse.

Drugi projekt "Postavljanje klupa oko Šećeranskog jezera", koji je osmislila i pripremila ista tvrtka, proveo je Mjesni odbor Šećerana, a rezultirao je s deset klupa, pet stolova, klackalicom za dječje igralište i preprekom za trening pasa na igralištu za pse. Projekt je iznosom od 13.000 kuna financirala osječka Zaklada za razvoj lokalne zajednice "Slagalica".

Ovih je dana "Oazin" fotoreporter posjetio Šećeransko jezero i snimio set fotografija, koje se mogu vidjeti u priloženom fotoalbumu. Ribolovci zatečeni na licu mjesta kažu da su neki dijelovi spomenute opreme već bili devastirani, a slučajnog posjetioca pomalo iznenađuje da su sjenice, stolovi i igrališta rasuti na širem, potpuno neuređenom prostoru oko Šećeranskog jezera, zaraslom u korov, te da se do nekih dijelova obiteljskog izletišta može doći samo preko – džombi i rupa. No sve će to biti otklonjeno u nekoj od sljedećih faza uređivanja Šećeranskog jezera, a dotada će nakon obilnijih kiša i zimi pristup obiteljskom izletištu blago rečeno biti otežan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok