MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 04. 2013.

Iskustva s javnih radova u "Oazi"

Evica i Tomislav u 'Oazinom' internet-klubuEvica i Tomislav u 'Oazinom' internet-klubuEvica Petković iz Šećerane i Tomislav Vrbanić iz Belog Manastira bili su u "Oazi" zaposleni preko mjere zapošljavanja javni radovi od 21. I. do 20. IV. 2013. godine, a odradili su nakon toga još i nekoliko dana volonterski. Radili su u "Oazinom" internet-klubu kao suradnici za rad s mladima. Evo kako Evica Petković opisuje svoja i Tomislavova iskustva iz "Oaze":

- Počeli smo s radom u Mirovnoj grupi Oaza 20. siječnja ove godine i sa sigurnošću možemo reći da je to za nas bilo jedno lijepo iskustvo. Najviše nas se dojmilo to što je "Oaza" udruga koja promiče sve segmente društva kroz razne edukacije, kreativno izražavanje, razne ekološke i zdravstvene projekte i programe, dječje radionice i sl. Pošto smo i sami vrlo društveni, brzo smo se uklopili, pomažući "Oazinim" korisnicima i sudjelujući u raznim "Oazinim" akcijama, a time smo i sami napredovali i izgrađivali i sebe.

Pročitano 942 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok