MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 04. 2013.

Kreativne radionice za djecu iz belomanastirskog SKUD-u

Belomanastirski SKC – sjedišta SKUD-aBelomanastirski SKC – sjedišta SKUD-aU utorak i četvrtak (23. i 25. IV. 2013. godine), u belomanastirskom SKC-u, održane su kreativne radionice za djecu od 6 do 9 godina koja su članovi manje grupe SKUD-a "Jovan Lazić". Radionice je inicirala predsjednica SKUD-a dr. med. Svetlana Pešić, držale su ih Danica DubaićSlobodanka Gerdešić, odgajateljice u Dječjem vrtiću "Cvrčak", i "Oazina" kreativka Jelena Opačić-Matijević. Tema radionica bio je Uskrs.

 

Prvu radionicu vodile su teta-Dana i teta-Bobica, a djeca su šarala uskršnja jaja bojama temperama. Na drugoj radionici teta-Bobica je učila djecu da šaraju jaja voskom, teta-Jelena ih je učila kako se prave naljepnice za jaja, korpice od papira i mali pilići od slanog tijesta, dok je teta-Danu zapalo da djeci pomaže oko lakiranja tako nastalih radova.

Uz kreativnu atmosferu i u veselom društvu, dva sata – koliko je bilo predviđeno za radionice – naprosto su proletjela.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok