MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 04. 2013.

Rad "Oazinog" internet-kluba (III/2013)

Evica PetkovićEvica Petković"Oazin" internet-klub i dalje radi svakog radnog dana od 8 do 20 sati. Od 21. siječnja 2013. godine u njemu – kao suradnici za rad s mladima – naizmjenično dežuraju Evica Petković iz Šećerane i Tomislav Vrbanić iz Belog Manastira, koji su u "Oazi" zaposleni preko mjere zapošljavanja javni radovi na period od tri mjeseca.

Proteklog mjeseca posjećenost "Oazinog" internet-kluba bila je manja nego prethodnih mjeseci. Ipak smo zabilježili 510 pristupa internetu. Iz razgovora s našim redovnim korisnicima saznajemo da je smanjena posjećenost rezultat otvaranje još jednog internet-kluba u Belom Manastiru, koji ima bolju lokaciju jer se nalazi blizu Autobusne stanice.

Od nesvakodnevnih događaja u internet-klubu, Evica Petković izdvaja posjet dviju žena, koje je Hrvatski zavod za zapošljavanje uputio na našu adresu kako bismo im pomogli da rezerviraju termine za izradu viza. Također ističe da je krajem mjeseca učestvovala u pripremanju uskršnjih poklona za "Oazine" mlade i stare korisnike te u nominiranju kandidata za članstvo u Savjetu mladih Grada Belog Manastira.

Pročitano 1284 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok