MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 04. 2013.

"Edukacijom do nenasilne komunikacije"

Jedna od radionica iz projekta 'Edukacijom do nenasilne komunikacije'Jedna od radionica iz projekta 'Edukacijom do nenasilne komunikacije'Nakon obavljene pripreme učiteljica od prvog do četvrtog razreda belomanastirske Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" za provođenje "Oazinog" projekta "Edukacijom do nenasilne komunikacije", početkom ožujka učiteljice su sa svojim učenicima započele rad u radionicama. Do sada su sve učiteljice u svih 12 razrednih odjela provele po dvije radionice, u kojima su učenici razvijali pozitivnu sliku o sebi, svijest o vlastitim potrebama, uočavali pozitivne osobine drugih, razvijali suradničke odnose u grupi i razvijali međusobno povjerenje i međusobnu podršku. Osim toga, vježbali su izražavanje, prepoznavanje i razlikovanje osjećanja te načine njihovog izražavanja.

Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a u njegovom provođenju sudjeluju učiteljice: Marija Albert, Ljerka Đerfi, Mirela Elveđi, Andrea Lendrec, Melita Lesić, Valentina Lesić, Smiljana Mihajlović, Mirta Pilić, Danica Popović, Vesna Rakić, Ivana Salonja i Lidija Šumiga. Odvijanje projekta u školi nadzire Sofija Petrović, također učiteljica, ali u Područnoj školi u Karancu i članica "Oazinog" stručnog tima za provođenje spomenutog projekta.

Na slikama učenici 1.b razreda …Na slikama učenici 1.b razreda …… učiteljice Melite Lesić …… učiteljice Melite Lesić …

… rade radionicu o …… rade radionicu o …… izražavanju osjećanja igrom uloga… izražavanju osjećanja igrom uloga

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok