MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 02. 2013.

"Baranjski list"

Prvi broj 'Baranjskog lista'Prvi broj 'Baranjskog lista'Krajem prvog mjeseca ove godine, s datumom 30. I. 2013, objavljen je prvi broj "Baranjskog lista". Kako piše u tzv. "impressumu", izdavač mu je "Devas media d.o.o." iz Belog Manastira, direktor i glavni urednik Dejan Gregoran, a grafički urednik Dragan Leskovar. List je štampan u osječkom "Glasu Slavonije" na 16 kolor-stranica formata 22,5 x 30,5 i u nakladi od 15.000 primjeraka. Izlazit će mjesečno i besplatno će se distribuirati baranjskim kućanstvima.

U prvom broju najveća pažnja posvećena je promocijama sadašnjih načelnika nekih baranjskih općina. Stranice 4-5 posvećene su Općini Draž, stranice 6-7 Općini Darda, stranice 10-11 Općini Jagodnjak i stranice 12-13 Općini Darda. Ostali prostor popunjen je aktualnim vijestima iz Baranje: o poštama u Baranji, o širenju vodovoda na istok Baranje, o nezaposlenima te o obnovi belomanastirskog stadiona. Stranice 14-15 posvećene su sportu, a posljednja, 16. stranica humanitarnoj akciji. Na srednjim stranicama objavljena je "Osmosmjerka – naselja u Baranji" te kolumna Eve Kompanović-Gundrum pod naslovom "Legalizacija".

Naslovnica prvog broja 'Baranjskog lista'Naslovnica prvog broja 'Baranjskog lista'

Pročitano 2729 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok