MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 08. 2012.

"Sportom i plesom pomažemo Biljani Smolčić"

Pomozimo liječenje Biljane Smolčić!Pomozimo liječenje Biljane Smolčić!
U nedjelju, 19. VIII. 2012. godine, na dvije lokacija u Baranji, održat će se humanitarna akcija "Sportom i plesom pomažemo Biljani Smolčić", studentici kulturologije iz Čeminca, oboljeloj od teške bolesti. Akcija se održava na inicijativu belomanastirskog Skok-kluba – športska rekreacija i ples te klubova i udruga koje su se priključile organizaciji akcije: Gimnastičko društvo Beli Manastir, Motoklub "Beli Manastir", Društvo "Naša djeca" Beli Manastir, SRC "Bazeni" Beli Manastir, P.G.D.I., Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Mirovna grupa Oaza. Cilj akcije je da se prikupe financijska sredstva za liječenje Biljane Smolčić.

Raspored aktivnosti, nedjelja, 19. VIII. 2012.

  • 1. Puškaš – Draž, 9:00 – 12:30
    PLIVAČKI MARATON Zorana Banca na Puškašu, na stazi dugoj 10 km, u organizaciji Motokluba "Beli Manastir".
    Start je i 9 sati na Puškašu blizu mađarske granice, a cilj u Dražu kod Bijelog kamena između 12:00 i 12:30. Pozivaju se svi Baranjci da dođu na cilj, dočekaju maratonca Zorana Banca i daju svoj doprinos za liječenje Biljane Smolčić.
  • 2. Beli Manastir, SRC "Bazeni", 15:00
    LJETNE IGRE NA VODI u organizaciji Društva "Naša djeca". Na igrama mogu učestvovati sva djeca predškolske i školske dobi. Očekuje se dobra zabava, a za najbolje učesnike osigurane su i vrijedne nagrade. Organizaciji se pridružuje P.G.D.I., koji već godinama vodi brigu o udomljenoj i socijalno ugroženoj djeci.
  • 3. Beli Manastir, SRC "Bazeni"
    PLES – nakon završetka igara na vodi Skok-klub nastupa s plesnim koreografijama.
  • 4. Beli Manastir, SRC "Bazeni", 17:00
    SKOKOVI U VODU u organizaciji Gimnastičkog društva Beli Manastir u tri kategorije:
    1. najskok na glavu
    2. najatraktivniji skok
    3. najsmješniji skok
    Pobjednike u sve tri kategorije nagradit će Picerija "Piccolo mondo" picama po vlastitom izboru. Natjecatelji se mogu prijaviti na mobilni telefon 091-947-10-67 ili na sam dan natjecanja na "Bazenima".
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok