MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 05. 2012.

Strateško planiranje socijalnih usluga

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje.)

Strateško planiranje socijalnih usluga
Seminar je držao socijalni radnik Vlado Grujić

Od ponedjeljka do srijede, 7-9. V. 2012. godine, u Bizovačkim toplicama održan je seminar "Strateško planiranje socijalnih usluga" za članice i zaposlenice Mirovne grupe Oaza. Na popisu za odlazak na seminar bile su 22 osobe, no dvije su bile opravdano spriječene da stvarno i otputuju u Bizovac.

Seminar je održan u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Na seminaru je bilo govora općenito o strateškom planiranju, o razlozima zašto se radi strateško planiranje, o korisnicima socijalne skrbi, o tome tko se sve bavi socijalnom skrbi, koje se sve vrste socijalnih usluga mogu pružati, o procjeni potreba, o socijalnim uslugama koje danas pružaju institucije i udruge, o socijalnim uslugama koje se pružaju odraslim osobama i djeci, o financijskoj analizi pružanja socijalnih usluga itd.

 

Strateško planiranje socijalnih usluga
Oazine korisnice i zaposlenice pažljivo slušaju
Strateško planiranje socijalnih usluga
Poslije napornog rada prija dobar ručak

Seminar je vodio belomanastirski socijalni radnik Vlado Grujić. Korisnice, a pogotovo "Oazine" zaposlenice, u toku predavanja često su postavljale pitanja. Bila je to idealna prilika da iz "prve ruke" saznaju što više o novom Zakonu o socijalnoj skrbi, kao i o socijalnim uslugama koje mogu pružati udruge.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok