MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 08. 2011.

"Oazini" suveniri u suvenirnici "Panona"

Fotoalbum iz Suvenirnice "Panona" može se vidjeti ovdje! 

Suvenirnica Panona u osječkoj Tvrđi
Stižu novi Oazini suveniri u Panonu

Početkom mjeseca svibnja 2011. godine osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo svečano je otvorio suvenirnicu "Panona" u prostorijama Turističko-informativnog centra (TIC) na Trgu Sv. Trojstva (pored Muzeja Slavonije) u osječkoj Tvrđi. Suvenirnica je nastala kroz projekt "Ethno-brand" osječke Udruge za kreativni razvoj "Slap" s ciljem da se slavonsko-baranjskim udrugama, zadrugama i malim obrtima omogući plasman vlastitih rukotvorina. Time je i Grad Osijek obogatio svoju turističku ponudu novom vizijom suvenira panonske regije. "Panona", ukratko, nudi domaće proizvode i u njoj nema ničega iz Kine.

Otkako je otvorena ta suvenirnica, na njenim se policama nalaze i suveniri nastali na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević: šalovi, torbe, rukom oslikani bookmarkovi (straničnici!) s baranjskim motivima, papučice-privjesci od filcane vune itd. Nakon uspješno prodane jedne ture, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić nedavno je u suvenirnicu odnijela drugu turu suvenira zajedno s "Oazinim" ekovrećicama, u koje se suveniri mogu pakovati.

Suvenirnica Panona u osječkoj Tvrđi
Osječki gosti mogu kupiti domaće rukotvorine
Suvenirnica Panona u osječkoj Tvrđi
Oazini suveniri na policama Panone
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok