MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 14. 10. 2007.

Jesenski etnosajam u Karancu

Ana JeličićAna JeličićU jedinom baranjskom etnoselu i već prepoznatljivom turističkom mjestu Karancu, u nedjelju, 14. X. 2007. godine, održan je jesenski etnosajam. Već ujutro mnogi su učesnici na štandovima izlagali svoje domaće proizvode ili predmete izrađene u kućnoj radinosti.

Među brojnim izlagačima bila je i Mirovna grupa Oaza Beli Manastir s predmetima izrađenim u kreativnim radionicama za djecu i žene i u radionicama s filcanom vunom. "Oaza" je izložila i svoje knjižice koje mogu biti zanimljive za širu publiku ("Filcanje vune" i "Imenik udruga Baranje"). Mnogi posjetitelji sa zanimanjem su razgledali "Oazin" štand, a neki su i kupovali izložene predmete. Prodajući proizvode, članovi "Oaze" skupljaju novac da bi mogli kupovati materijal za kreativne radionice onda kad nemaju podršku donatora.

Pročitano 1083 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Obuka u Bizovcu Jesen u Tvrđi »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok