MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 08. 2007.

Izlet u Kopački rit

Oazini mali korisnici
Izlet u Kopački rit

Dvadesetoro djece korisnika projekta DJEČJA "OAZICA" ZA MLADE OD 7 DO 14 GODINA: EDUKACIJA, KREATIVNOST, SPORT I ZABAVA PROTIV OVISNOSTI, koji financiraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, skupa s "Oazinim" aktivisticama Stelom Fabijan, Anom Jeličić, Jelenom Opačić-Matijević i Vesnom Nedić, bili su u nedjelju, 19. VIII. 2007. na izletu u Parku prirode (PP) Kopački rit.
Nakon kratke šetnje, zajedno sa stručnom "vodičicom" i s brojnim izletnicima, sat vremena su se brodicom "Orao" vozili Parkom prirode. Kako je zbog dugotrajne suše vodostaj jako nizak,  plovidba je bila moguća samo jednim kanalom. Izletnici su od vodiča doznali mnoštvo podataka o PP Kopački rit, a mogli su vidjeti i brojne ptičje vrste (npr. čaplje, kormorane, rode itd.).

 

Poslije vožnje brodom mali su izletnici posjetili i Tikveš. Tu su ručali pa razgledali dvorac, lovački dvorac, kapelicu i park koji okružuje dvorski kompleks. Oko 14 sati vratili su se u Beli Manastir.

Pročitano 834 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok