MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 09. 2010.

Otkazana kazališna predstava "Porodično blago"

Otkazana predstava Porodično blago
Porodičnog blaga nije bilo

Prema programu "Jeseni u Baranji 2010" za srijedu, 22. IX. 2010. godine, uz otvaranje izložbe kiparskih (i slikarskih) radova Rade Zalaj te otvaranje izložbe rukotvorina i suvenira, bile je predviđena i izvedba kazališne predstave "Porodično blago" Gradskog kazališta Beli Manastir. Izložbe su otvorena u 16,30 odnosno 17,30 sati, upravo onako kako je bilo i predviđeno, a u 19 sati, kad je prebala početi kazališna predstava, potencijalne gledatelje na ulazu u kino-dvoranu čekalo je obavještenje da je predstava otkazana iz tehničkih razloga. No, belomanastirski glumci toga dana ipak nisu bili besposleni.

 

Trenkovi panduri
Trenkovi panduri u baranjskoj inačici

Naime, svečano otvarenje izložbe kipova Rade Zalaj "Pogledajte ptice nebeske" uveličao je nesvakidašnji događaj. Slikarica je na izložbu stigla u pratnji počasne garde Trenkovih pandura i samog baruna Trenka, a u izvedbi Gradskog kazališta Beli Manastir. Panduri i njihove pratilje bili su prava gradska atrakcija, koja je privukla poglede brojnih znatiželjnika koji su "pratili" počasnu gardu pri njenom mimohodu gradskim korzom.

 

Pročitano 1542 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok