MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 07. 2007.

Članak o Redovnoj sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza

O Redovnoj sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir objavljen je članak u trećem (baranjskom) izdanju "Slavonskog doma" od 18. VII. 2007. godine. Članak je napisala Biljana Bekić i mi ga prenosimo u cijelosti:
UDRUGA OAZA ODRŽALA REDOVITU SKUPŠTINU
2006. - najuspješnija godina u radu Oaze

BELI MANASTIR - Na svojoj redovitoj skupštini održanoj u petak, 13. srpnja, Mirovna grupa Oaza ponovno je izabrala staro predsjedništvo, koje se do sada potvrdilo u svom radu. Na mjestu predsjednice i dalje je Jelena Opačić-Matijević, a članovi Upravnog odbora su Stela Fabijan, Vesna Nedić, Gordana Čiča, Dubravka Simendić i Ana Jeličić. Predsjednica je podnijela izvještaj o radu i financijski izvještaj za proteklu, 2006. godinu, koja je za Mirovnu grupu bila najuspješnija do sada.


U 2006. godini aktivisti su poslali 14 projekata, od kojih je 10 odobreno, iz područja edukativnih, socijalnih i kreativno-ekoloških programa. U vlastitom izdavaštvu objavili su tri knjige i jedan CD. Nekoliko projekata ostvarili su u partnerskim odnosima i to sa HZZ-om, Gradom Belim Manastirom, Gimnazijom Beli Manastir i Turističkom zajednicom Grada Belog Manastira. Jedna od novina u radu udruge primjena je sustava osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije SOKNO od 1. srpnja prošle godine.
Ukupni prihodi za proteklu godinu iznosili su 800.240,30 kuna dok su rashodi iznosili 661.046,12 kuna. Prihodi, koje je Oaza ostvarila projektima, dolazili su od Europske komisije, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Nacionalne zaklada za razvoj civilnoga društva, Grada Belog Manastira, Osječko-baranjske županije; od djelatnosti, donacija građana i od kamata. Višak prihoda nad rashodima prenio se u 2007. godinu i bit će utrošen na tekuće projekte.
B. B.
Potpis pod fotografijom: Kako je uprava Oaze do sada u svom radu pokazala velike rezultate, nije bilo razloga za promjenom

Pročitano 816 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok