MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 01. 2021.

Članak o "Oazi" u zagrebačkim "Novostima"

Verzija članka s portala 'Novosti'Verzija članka s portala 'Novosti'U zagrebačkim "Novostima" broj 1098 (1. I. 2021,  str. 6 dodatka "Kronika") objavljen je članak pod naslovom "Sredstva za udruge", u kome su nabrojane udruge iz istočne Hrvatske (dvije iz Osijeka i dvije iz Baranje) koje su krajem 2020. godine dobile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Među njima je i Mirovna grupa Oaza, kojoj je i posvećen posljednji odlomak tog članka. Isti članak objavljen je dan kasnije i na portalu "Novosti" na ovoj adresi, ali pod drugim naslovom: "Podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva".

Štampani članak: 'Novosti', XXI, 1098, 6do - Zagreb, 1. I. 2021Štampani članak: 'Novosti', XXI, 1098, 6do - Zagreb, 1. I. 2021

Pročitano 118 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok