MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 02. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (I/2020)

Svaki dan topli obrok u ruke korisnikaSvaki dan topli obrok u ruke korisnikaU prvom mjesecu 2020. godine dostava besplatnih toplih obroka potrebitim i ugroženim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U mjesecu siječnju tom socijalnom uslugom bilo je obuhvaćeno 28 korisnika.

Popis se iz mjeseca u mjesec mijenja jer je, nažalost, jedan korisnik ove godine već preminuo. A primatelji toplih obroka su osobe starije životne dobi, lošijeg zdravlja, korisnici socijalne pomoći, uglavnom nesposobni za rad i u većini slučajeva napušteni od svojih najbližih.

U provođenje spomenute socijalne usluge, svojim savjetima i preporukama, uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. Proizvođač i distributer toplih obroka i dalje je Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 636 raznovrsnih obroka. Obroci pet puta tjedno, radnim danima, u takozvanim jelonošama stižu na adrese primatelja.

Pročitano 340 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok