MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 02. 2020.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (I/2020)

Dubravka, Ana, Jadranka i MaraDubravka, Ana, Jadranka i MaraProtekao je, bolje rečeno proletio, već i prvi mjesec 2020. g., a s njim i prve likovno-kreativne radionice utorkom pod vodstvom Ane Jeličić. Dvije radionice u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su 21. i 28. siječnja s početkom u 18 sati. Kao i obično prisustvovale su im "Oazine" vjerne korisnice, sveukupno njih 14 (7 + 7).

Radionice su bile uobičajeno radne i zabavne. U radnom dijelu vrijedno su se quilling-tehnikom od raznobojnih papirnatih trakica, namatanjem i savijanjem izrađivali razni djelići i oblici, koji će na sljedećim radionicama poslužiti za izradu maštovitih ukrasa, nakita i slika.

Radionice su protekle u dobrom raspoloženju uz "iće i piće" jer ipak su one samo nastavak proteklih blagdana i praznika. I tako, pretresajući prošlu i sa željama za što boljom nadolazećom godinom, prošle su prve kreativne radionice u 2020. godini.Jadranka, Mara, Mira, Ljubica - Savica, DubravkaJadranka, Mara, Mira, Ljubica - Savica, Dubravka

Pročitano 234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok