MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 01. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (XII/2019)

Tople obroke priprema Bistro 'Kod Kaje'Tople obroke priprema Bistro 'Kod Kaje'Protekao je i mjesec prosinac 2019. godine, a dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" ugroženim i potrebitim korisnicima nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U tom posljednjem mjesecu prošle godine u dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 28 korisnika. Sve su to osobe starije životne dobi, uglavnom lošijeg zdravlja, nesposobne za rad i primatelji socijalne pomoći, uglavnom zaboravljene i napuštene od svojih obitelji, koje obično i same nisu u puno boljoj situaciji.

U provođenje ove "Oazine" socijalne usluge svojim savjetima i preporukama uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. "Proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je Bistro "Kod Kaje", koji je pripremio i korisnicima dostavio 616 obroka, među kojima je bio i lanč-paket za dane blagdana. Obroci: fašir, grah, gulaš, rižoto, slatki kupus i drugi dostavljaju se na kućni prag u takozvanim jelonošama. Korisnici su zadovoljni uslugom i nadaju se nastavku u 2020. godini. Zato im poručimo: sretna vam nova godina!

Pročitano 279 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok