MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 01. 2020.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (XII/2019)

Jadranka Kuduz, Ljubica Buha, Mirjana Ćosić i Rožika BudimirJadranka Kuduz, Ljubica Buha, Mirjana Ćosić i Rožika BudimirU prosincu, posljednjem mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene pod vodstvom Ane Jeličić. Radionice su već uobičajeno održavane utorkom od 18 do 20 sati u prisustvu vjernih korisnica, kojih je u tom mjesecu ukupno bilo 28 (9 + 11 + 8).

Radionice su održane 3, 10. i 17. XII. i, kako dolikuje posljednjem mjesecu, dijelom su bile radne, a dijelom su protekle u feštanju ili gustiranju delicija sa svinjokolja i raznih slavlja kojima taj mjesec obiluje.

Teme radnog dijela bile su božićni i novogodišnji ukrasi, dovršavanje čestitki te izrada i ukrašavanje vunenih gombica i kuglica. Kao i obično, sve je proteklo kreativno, uz puno mašte i u dobroj atmosferi, kojoj su doprinijele uvijek dobro raspoložene korisnice, kao i gosti veliki i maleni. I za kraj, voditeljica radionica svima želi u novoj, 2020. godini sve najbolje i puno uspjeha.'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke

Pročitano 214 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok