MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 12. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2019)

Topli obroci se dostavljaju u tzv. jelonošamaTopli obroci se dostavljaju u tzv. jelonošamaProtekao je i mjesec studeni 2019. godine, a dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U studenom 2019. u spomenutu dostavu bilo je uključeno 28 korisnika, odnosno osoba starije životne dobi, većinom lošeg zdravlja, nesposobnih za rad te korisnika socijalne pomoći pa im takav vid pomoći i brige puno znači.

Kao i dosad, pri odabiru korisnika svojim savjetima i preporukama uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. Distributer toplih obroka i dalje je Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu korisnicima pripremio i dostavio 687 ukusnih obroka.

Kažemo ukusnih jer je, prema riječima zadovoljnih korisnika, hrana ukusna i dostatna. A na jelovniku su najomiljenija jela grah, gulaš, šnicle, fašir s kupusom, ali i riba koja je rezervirana za petak. Pa u slast im!

Pročitano 293 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok