MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

"Oazin" domjenak

Kolo okolo stolova...Kolo okolo stolova...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, s početkom u 19:15 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra i u prisustvu "Oazinih" zaposlenika, članova i gostiju – nakon redovne sjednice "Oazine" Skupštine i dobrih želja za sljedeću godinu te podijeljenih poklon-paketića – održan je domjenak povodom nadolazećih blagdana i praznika.

Domjenak je – uz posluženje: sokove, pite i kolače, zahvaljujući "maestru Adamu" iz Šumarine, koji je bio zadužen za veselu atmosferu – prerastao u pravu veselicu, u kojoj su svi uživali. U dobrom raspoloženju, uz pjesmu, ples i šale, vrijeme je brzo prošlo. Nakratko su svakodnevne brige i problemi zaboravljeni, ostavljeni po strani, te se uživalo u danom trenutku, koji ništa nije moglo omesti. Ali, svemu dođe kraj pa tako i "Oazinom" domjenku. Zato pozdrav do novog druženja, uz čestitke: sretan Božić i sretna i uspješna 2020. godina!

Pročitano 378 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok