MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 09. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti – ponekad srijedom

Klara, Dubravka, Margita, Stana i AnjaKlara, Dubravka, Margita, Stana i AnjaBez obzira što je projekt "Dostojanstveno starenje III" završio, neke "Oazine" korisnice i dalje se sastaju u "Oazinom" dnevnom boravku, s početkom u 16 sati. Ranije su to činile četvrtkom, a onda su se dogovorile da će se nalaziti srijedom. Tako im više odgovara jer onda ne moraju juriti na vježbanje. Četvrtkom su, naime, morale prekinuti druženje u 17 sati da bi stigle na vježbanje. U osmom mjesecu 2019. godine održana su dva takva druženja srijedom: 21. i 28. kolovoza.

Margita, Stana, Jelena, Klara, Jelena, Dubravka (okrenuta leđima)Margita, Stana, Jelena, Klara, Jelena, Dubravka (okrenuta leđima)Dubravka, Klara i Margita (tj. Greta) standardna su ekipa koja igra "Rummy", a kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena. Ta igra izuzetno je dobra, tjera na razmišljanje i brzo djelovanje.

Na drugom druženju bila je i gđa Jelena Muzler, gošća iz Njemačke, koja je "Oazi" i poklonila komplet za spomenutu igru. A na druženja dođu i mlađe ženske osobe kad čuju kako je na njima lijepo.

Novinarka belomanastirskog Radija Banska kosa Stana Nemet snimila je s gospođom Jelenom intervju za svoju emisiju "Korak ka jednakosti". U intervjuu su napravile usporedbu između penzionera u Njemačkoj i Hrvatskoj.

Pročitano 206 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok