MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 10. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (15. X. 2020)

Ana, Klara, Mara i Greta Ana, Klara, Mara i Greta U četvrtak, 15. X. 2020. godine, u vremenu od 15:30 do 18 sati, održane su još jedne sada već tradicionalne "Oazine" dnevne aktivnosti. Kao i nekoliko prethodnih puta, prisustvovale su im korisnice Klara, Mara i Greta (na slici) s volonterkom Anom (viri na slici). Druženje je, kao i svakog četvrtka, proteklo u dobrom raspoloženju, usprkos tmurnom jesenjem danu.

Igračice se nisu dale omesti, nego su upotrijebile sve svoje snage da jedna drugu pobijede. Bilo je i zanimljivih situacija i male nervoze kad se u igri propusti, bolje reći previdi, koji dobar potez jer, koliko god se igra "Rummikub" činila jednostavnom, zahtijeva punu koncentraciju. Ali, kako se kaže, sve to "ide u rok službe" (odnosno igre), uz napomenu: sljedeći put bit će bolje!

Pročitano 149 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok