MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 10. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (1. X. 2020)

Mara, Greta, Klara (okrenuta leđima), Tereza i MarijaMara, Greta, Klara (okrenuta leđima), Tereza i MarijaDana 1. X. 2020. godine, na Međunarodni dan starijih osoba, s početkom u 15:30 sati, održane su još jedne "Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su ovoga puta – pored redovitih korisnica i stalne ekipe u sastavu: Greta, Klara i Mara – prisustvovale još i Marija i Tereza, a dežurala je "Oazina" volonterka Ana Jeličić.

Igra "Rummy", kojoj se kao četvrta igračica pridružila volonterka Ana, zaokupila je igračice pa je vrijeme druženja brzo proteklo, čemu su doprinijele i priče novopridošlih korisnica, koje je ta igra zaintrigirala, mada im do sada nije bila poznata. Ali, kako su izvrsne kartašice, brzo će ući u bit igre. I tako, uz igru, priču, šale i neizostavnu kavu, došlo se do kraja druženja, uz opasku: ne zaboravite sljedeći četvrtak kad se druženje nastavlja.

Pročitano 204 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok