MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 09. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (3. IX. 2020)

Igra pod maskama: Ana, Mara i GretaIgra pod maskama: Ana, Mara i GretaDana 3. IX. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane sada već uobičajene "Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su prisustvovale dvije članice poznate ekipe, Mara i Greta, dok su preostale dvije članice trenutno u nekim svojim drugim aktivnostima. Iako ih je za stolom bilo tek dvije, partija omiljene društvene igre "Rummy" ipak je započela, a ubrzo im se priključila i dežurna volonterka Ana pa je igra bila zanimljivija.

Uz maske, distancu i druge mjere opreza, te tri igračice naprezale su moždane vijuge da bi pobijedile jedna drugu. Naravno da uz igru idu kava, sok i kolači, kao i mali ženski razgovori o svojim najdražima i nezaobilaznim aktualnim temama naše svakodnevice. I tako, riječ po riječ, partija za partijom i stiže se do kraja ugodnog druženja. Pozdrav do sljedećeg četvrtka!

Pročitano 210 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok