MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 05. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (IV/2019)

Korisnika nema kod kuće - topli obrok na prozoruKorisnika nema kod kuće - topli obrok na prozoruProtekao je i mjesec travanj 2019. godine, a dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je, zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U tom mjesecu tu socijalnu uslugu koristilo je 29 odnosno 28 korisnika jer je jedna korisnica, nažalost, u međuvremenu preminula. Sve osobe su starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad, kao i korisnici socijalne pomoći, pa im takav vid pomoći puno znači.

Svojim savjetima i preporukama u provođenju te socijalne usluge pomažu i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i distributer i "proizvođač" toplih obroka belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 601 raznovrstan i ukusan obrok.

Pored tih redovitih obroka koji se dostavljaju svakog radnog dana, proteklog mjeseca "Oazini" su korisnici za Uskrs dobili i vanredni obrok koji im je donirao Vladimir ŠkroboBajo, vlasnik karanačkog etnorestorana "Baranjska kuća" (vidjeti OVDJE), kojemu smo svi zahvalni. "Oaza" zahvaljuje i volonteru Ljubi Jeličiću, koji je te vanredne tople obroke svojim autom razvezao i razdijelio, zajedno s "Oazinim" uskršnjim poklon-paketićima. Korisnici su u mjesecu travanj imali malo više sreće nego u prethodnim mjesecima.

Pročitano 151 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok