MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 04. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2019)

Svaki radni dan topli obrok na stoluSvaki radni dan topli obrok na stoluU proteklom mjesecu ožujku 2019. godine dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tu socijalnu uslugu u spomenutom mjesecu primalo je 28 korisnika, koji su uglavnom osobe starije životne dobi, bolesne i nesposobne za rad, kao i korisnici socijalne pomoći ili primaoci minimalne mirovine.

U provođenju te socijalne usluge svojim savjetima i preporukama pomažu i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i distributer toplih obroka belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u ožujku 2019. godine "Oazinim" korisnicima pripremio 588 ukusnih i raznovrsnih obroka, koji korisnicima pet puta u tjednu olakšavaju i popravljaju kućni budžet.

Pročitano 179 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok