MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 04. 2019.

Uskršnji poklon-paketići za korisnike toplih obroka

Ana JeličićAna Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao i prethodnih godina, tako će i ove godine "Oazini" korisnici besplatnih toplih obroka dobiti poklon-paketiće za Uskrs. 29 paketića – s paštetom, keksom i čestitkama izrađenim na likovno-kreativnim radionicama za žene – pripremila je "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, a podijelit će ih "Oazin" volonter Ljubo Jeličić uoči blagdana, u subotu, 20. IV. 2019. godine.

Poklon-paketići su skromni, ali su od srca, što će korisnici sigurno i prepoznati. Trenutne mogućnosti ne dozvoljavaju neki veći luksuz, ali i ta mala gesta dovoljna je da se izazove radost i zadovoljstvo kod "Oazinih" korisnika, kao i osjećaj da netko misli i na njih, pogotovo u tako svečanim prilikama kao što je Uskrs.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok