MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 03. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (II/2019)

Protekao je i drugi mjesec 2019. godine, a "Oazina" dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je i to zahvaljujući Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tu socijalnu uslugu primalo je 29 odnosno 28 korisnika jer je jedan u međuvremenu završio u Domu za starije i nemoćne osobe. Sve osobe su starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad ili su korisnici socijalne pomoći pa im ta vrsta usluge dobro dođe.

Svojim savjetima i preporukama u provođenju te socijalne usluge pomažu i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i distributer toplih obroka belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u veljači 2019. korisnicima pripremio i dostavio 571 obrok. Obrocima je većina korisnika zadovoljna. Na jelovniku su naša tradicionalna jela kao grah, gulaš, paprikaš, riba, rižoto, sarma, tjestenine, salate, razni prilozi i poneki kolač da se korisnici zaslade.

Pročitano 186 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok