MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 03. 2019.

Humanitarna akcija "Za Robertovo bolje sutra"

'Za Robertovo bolje sutra''Za Robertovo bolje sutra'U subotu, 9. III. 2019. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održana je humanitarna akcija pod imenom "Za Robertovo bolje sutra" na kojoj su se prikupljala sredstva za još jednu operaciju belomanastirskog učenika Roberta Pligla.

Tom prilikom, u organizaciji udruge PSiOS ("Prvenstvo svijeta i okolnih sela"), kuhan je grah koji se dijelio našim sugrađanima, a koji su zauzvrat davali donaciju namijenjenu spomenutom dječaku. Bila je to još jedna hvale vrijedna akcija, koja je pokazala da još postoje ljudi spremni pomoći osobama u nevolji.

Pored toga što su članovi PSiOS-a pokazali humanost prema jednom belomanastirskom dječaku, nisu zaboravili ni svoje druge sugrađane u potrebi, kojima "Oaza" svakodnevno dostavlja besplatne tople obroke. Za njih su velikodušno ustupili trideset porcija graha i kruha i pozvali "Oazinu" aktivisticu Anu Jeličić da organizira dostavu.

'Oazina aktivistica' na humanitarnoj akciji'Oazina aktivistica' na humanitarnoj akcijiPorcije graha i kruha istog dana, na 30 korisničkih adresa u Belom Manastiru i prigradskim naseljima, razvezao je "Oazin" volonter Ljubo. Jedna akcija, a dva humanitarna djela, bravo!

Pročitano 255 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok