MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 03. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (II/2019)

Bojanje futrola za naočaleBojanje futrola za naočale

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U drugom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 4, 5. i 26. II., a na njima je bilo 6, 10 i 10 (ukupno 26) korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U ovom mjesecu kreativke su oslikavale futrole za naočale, a kako se približavalo vrijeme "maškaranja", izrađivale su i maske od gipsa, koje su potom bojale.

Napomena: U mjesecu siječnju 2019. godine Jelena Opačić-Matijević nije održala ni jednu likovno-kreativnu radionicu pa zato nema ni izvještaja za taj mjesec.

Pročitano 347 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok