MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 01. 2019.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Volonterka Klara TrajkovićVolonterka Klara TrajkovićU srijedu, 30. I. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje je organizirala "Oazina" zaposlenica Stela Fabijan, a u akciji je učestvovalo još šest volontera: Dubravka Simendić, Klara Trajković, Kristina Gubić, Mara Bodlović, Margita Relić i Saša Vučković.

'Čovječe, ne ljuti se' prilagođen starijim osobama'Čovječe, ne ljuti se' prilagođen starijim osobamaEkipa za kartanjeEkipa za kartanjeVolonterka Margita Relić (desno)Volonterka Margita Relić (desno)Volonterke Kristina Gubić i Mara BodlovićVolonterke Kristina Gubić i Mara BodlovićVolonteri Dubravka Simendić i Saša Vučković (drugi stol lijevo)Volonteri Dubravka Simendić i Saša Vučković (drugi stol lijevo)Domska radna terapeutkinja Marija Horvat, kao i uvijek, ljubazno je dočekala "Oazine" volontere, a domski štićenici već su bili za stolovima s pripremljenim "rekvizitima" za društvene igre ("čovječe, ne ljuti se" i karte). Ovaj put se "čovječe, ne ljuti se" igralo mnogo veselije i lakše jer je u međuvremenu, na inicijativu terapeutkinje Marije, nabavljene garniture za "čovječe, ne ljuti se" prilagođene njihovoj dobi (u prvom redu veličinom). Volonterke i mladi volonter Saša odmah su se rasporedili po stolovima pa je predviđenih sat vremena druženja veoma brzo prošlo u zabavnoj atmosferi.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok