MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 01. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti (Jelena; XII/2018)

Društvena igra 'slovo na slovo'Društvena igra 'slovo na slovo'U "Oazinom" dnevnom boravku održane su tokom 12. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević dvije dnevne aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

7. XII. 2018. (petak) – Na druženju su bile tri osobe i aktivistica Jelena. Igralo se slovo na slovo, što se korisnicama svidjelo.

12. XII. 2018. (srijeda) – Na druženju je bilo šest osoba i aktivistica Jelena. I ovaj put se igralo slovo na slovo. Međutim, kako je učesnika bilo puno, bilo je teško sastaviti dužu riječ. Ipak, uz smijeh i nove kovanice, sve je prošlo u zabavnom tonu.

Pročitano 208 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok