MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 08. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VII/2018)

Jastuci od spužveJastuci od spužveU okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" djeluje i "Oazin" šnajderaj. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi odjeću za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira te izrađuje upotrebne predmete od odjevnih predmeta doniranih "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, a koje nitko ne želi preuzeti. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom sedmog mjeseca 2018. godine gerontokrojačica je iskrojila i sašila 9 jastučnica i jastučića za stolice, jednu stazu i zakrpila dvoje hlača. Dodatno je napravila i dva jastuka od spužve koja je "Oazi" donirana za likovno-kreativnu radionicu, ali na radionici nije potrošena.

Staza za kućuStaza za kućuJastučniceJastučnice

Pročitano 341 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok