MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 08. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VII/2018)

Dječja obuća brzo se podijeli korisnicimaDječja obuća brzo se podijeli korisnicimaU toku sedmog mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 15 puta, a izdavana 39 puta. "Oazina" burza odjeće i obuće, inače, djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Početkom mjeseca srpnja poštom je stigla i velika donaciju od gospođe Blanke Klarin iz mjesta Preka s otoka Ugljana (vidjeti ovdje). Jedna baranjska obitelji donijela je u Burzu veću količinu robe koja joj više nije trebala, a i odnijela manju količinu.

Burza pomaže i odraslima i djeciBurza pomaže i odraslima i djeciPune vreće pomoćiPune vreće pomoćiSva donirana odjeća i obuća odmah je razvrstavana i slagana u ormare i kutije. Pojedini komadi odjeće morali su se i osvježiti te su prani i sušeni u "Oazinoj" praonici pa tek onda izdavali "Oazinim" korisnicima. A korisnici su bili s područja Grada Belog Manastira i drugih baranjskih mjesta (Batina, Bolman, Darda, Jagodnjak, Majške Međe, Popovac).

Vodila se i uobičajena administracija. S obzirom na stalni nedostatak odjeće i obuće, osobito za djecu, Burza je preko svoje FB-stranice uputila poziv za pomoć potencijalnim donatorima.

Pročitano 341 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok